Filippinernes nationale politi anvender de 21 leveregler til at genopbygge en nation

Vejen til lykke-ambassadør Jerry de Tagle arbejder sammen med filippinske embedsmænd for at nå ud til hver indbygger på Filippinerne med de 21 leveregler fra Vejen til lykke.

læs mere >>

Bringer magien fra Vejen til lykke til Punjab i Indien

Den åndelige bevægelse Radha Swami i Indien tager Vejen til lykke til sig som deres egen og gør sig klar til at opløfte Punjab fra ruin.

læs mere >>

Vær kærlig og hjælpsom mod børn – det er sådan, hun gør det

Rosalba Cordero er mest lykkelig, når hun beskytter unge og børns velbefindende og fremtid med Vejen til lykke.

læs mere >>

Giv en ged, det er Vejen til lykke

En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft: anvendelig og effektiv i alle samfund.

læs mere >>

Ny oversættelse bringer et løfte om ro til det sydlige Thailand, der er plaget af konflikt

Vejen til lykke trykkes nu i malajisk-jawi, det arabiske skriftsprog i det sydlige Thailand, og bringer udsigten om varig fred til denne region, der er plaget at oprør.


læs mere >>

Bringer lykke og produktivitet til Ungarn 365 dage om året

Ægteparret Antónia og Ferenc Novák hiver Ungarn op fra sin moralske nedgang for ti år siden ved at bruge Vejen til lykke til at give folket deres stolthed og lykke tilbage.

læs mere >>

Pakistans ”Fakkel for lykke”

Aisha Zafar kombinerer charme og nidkærhed for at hjælpe andre, til at lede både børn og voksne til mere værdifulde og lykkeligere liv.

læs mere >>

Det er aldrig for sent at kortlægge en ny vej

En mand, der delte Vejen til lykke, ændrer en anden mands liv.

læs mere >>

Disse 21 leveregler baseret på sund fornuft får Indien på vejen til lykke

Hvordan Rohit Sharma anvender de 21 leveregler på ethvert område for at genoprette moralen i en nation.

læs mere >>

Tager imod North Greenwood-udfordringen

Vejen til lykke-afdelingen i Florida hjælper med at genoplive det historiske kvarter.

læs mere >>

Et liv i kriminalitet eller Vejen til lykke?

”The Rev” (forkortelse for reverend, pastor) bruger de 21 leveregler fra Vejen til lykke som et enkelt og kraftfuldt redskab.

læs mere >>

Bringer ro i turbulente tider

Vejen til lykke-hæfter til at opløfte borgerne i et problemfyldt Bruxelles.

læs mere >>

Holdet fra ”The Motor City” gør en indsats for at standse byens forfald

Detroit i Michigan i USA blev førhen med beundring kaldt ”The Motor City” på grund af sin bilindustri og Motowns betydning for musikken. I dag er det en af de storbyer i Amerika, der har flest besværligheder. Stigende arbejdsløshed, kriminalitet og narkohandel har gennem de sidste ti år fået 25 % af indbyggerne til at forlade byen og efterlade sig tusindvis af nedlagte virksomheder og tomme bygninger og boliger.

læs mere >>

Viceministeren for videregående uddannelser er leder af Vejen til lykke

Roberto Naya, der er født i Caribien og bosat i Miami, så Vejen til lykke som en mulig løsning på det moralske forfald, der medfører stigende kriminalitet og vold i den Dominikanske Republik, og han lancerede en folkelig kampagne med foredrag og undervisning.

læs mere >>

Ved at ændre en person ad gangen kan man ændre verden

Indflydelsen fra Vejen til lykke kan tydeligt ses af forandringerne til det bedre i den enkeltes liv, der til gengæld kan påvirke hele samfundet, som i disse eksempler.

læs mere >>

Ghana: den seneste nation til at indføre Vejen til lykke-programmer

The Way to Happiness-stiftelsen lancerede for nylig sin kampagne i Ghana ved at give et seminar på en grundskole bygget af beboerne i et lille samfund. Byens befolkning og skolens personale var bekymrede over en stigning i ungdomskriminalitet i området. Efter nøje overvejelser annoncerede ...

læs mere >>

Vold i skolen aftager

En high school lige uden for New York havde et specielt dårligt ry for vold. I de 18 måneder før de påbegyndte deres undervisningskampagne, der primært er baseret på Vejen til lykke-hæftet, var der gennemsnitligt to eller tre slåskampe på skolens område hver dag. De havde ...

læs mere >>

Virksomheder udtrykker deres engagement med Vejen til lykke

Virksomheder udtrykker deres engagement med Vejen til lykke.

Små virksomheder i servicesektoren verden over tog del i tema-ugen ”Firmaer Engageret i Vejen til lykke”, der har som mål at mindske kriminaliteten i lokalområder og opløfte samfundet.

Virksomheder i lande fra ...


læs mere >>

Vejen til lykke ved Vinter-OL 2010

Et hold af Vejen til lykke-tilhængere fik trykt og uddelt bundter af hæfter til velgørende organisationer, skoler og ungdomsgrupper i Vancouver, som derefter omdelte dem i hele regionen før og under Vinter-OL 2010. Mere end 65.000 eksemplarer af Vejen til lykke med specialtrykte ...

læs mere >>

Bombninger holdt op

Der var ingen bombesprængninger i tre uger efter Vejen til lykke-hæfter på urdu blev uddelt i Lahore, Islamabad og Rawalpindi i det nordlige Pakistan. Disse byer ligger alle inden for tre timers kørsel fra den afghanske grænse. I flere måneder havde Taliban-ekstremister, der trænede ...

læs mere >>