VINTEREN 2015NYHEDSBREV

Vejen til lykke
VED AT ÆNDRE EN PERSON AD GANGEN KAN MAN ÆNDRE VERDEN

Indflydelsen fra Vejen til lykke kan tydeligt ses af forandringerne til det bedre i den enkeltes liv, der til gengæld kan påvirke hele samfundet, som i disse eksempler.

Gymnasieleder, Michigan, USA:
”Vi har reduceret volden på skolen med 80 % i det seneste år. Respektløs opførsel over for lærerne er mindsket, ligesom den vulgære sprogbrug er mindsket. Børnene er mere tilbøjelige til at blive siddende og falde til ro, og de tænker mere over, hvad de gør og på at være et godt eksempel. Det er en 100 % forbedring.”

– Uddannelsesansvarlig leder, Californien:
”Vi henviser ofte vores ansatte til bogen som en hjælp til at løse deres personlige problemer. Faktisk er bogen en medvirkende årsag til vores succes.”

Underviser, Quito, Ecuador:
”Dette program belønner en med glæden ved at kunne hjælpe sine elever til at blive dygtigere og til at forbedre deres liv. Mens de før foredraget var temmelig fjendtlige, uforskammede og uinteresserede, sker det nu i 99 % af tilfældene, at de ender med at være glade, villige og taknemmelige samt at have et fornyet ønske om samvær med deres medmennesker.”

Indsat, New Yorks Statsfængsel:
”I starten af dette kursus følte jeg ikke, det ville komme ned i nærheden af de lag, jeg havde problemer med – hverdagens drama og de situationer, jeg prøvede at håndtere, men det ændrede sig hurtigt. Det skrællede ikke bare lagene af inde i mig, det hjalp mig også med at kaste den maske, jeg var så træt af at bære rundt på hele tiden. Jeg ser på mit eget liv og på andre mennesker på en hel anden måde. Både min overlevelse og andres er vigtig ... Jeg træffer bedre beslutninger og handler ud fra den forståelse, jeg har opnået på dette kursus. Jeg kan bestemt anbefale, at andre går om bord med en ny start.”

Uddannelsesleder, Det palæstinensiske selvstyre:
”En million eksemplarer af Vejen til lykke er blevet delt ud i Palæstina og Israel. Den har gjort en forskel. Den kan bruges til at rehabilitere begge folk.”

”BØRNENE ER MERE TILBØJELIGE TIL AT BLIVE SIDDENDE OG FALDE TIL RO, OG DE TÆNKER MERE OVER, HVAD DE GØR OG PÅ AT VÆRE ET GODT EKSEMPEL. DET ER EN 100 % FORBEDRING.”

– Gymnasieleder, Michigan, USA


112 MILLIONER HÆFTER
112 sprog

Fordi Vejen til lykke er for alle, er hæftet oversat til 112 sprog deriblandt nogle, der tales af relativt få mennesker:

Fransk kreolsk (haitiansk), det er et af Haitis to officielle sprog og tales af 12 millioner mennesker.
Maori er sammen med engelsk et officielt newzealandsk sprog, som tales af 23,7 % (160.000) af maori-befolkningen.
Tetum er sammen med portugisisk det officielle sprog i Timor-Leste, og det tales af 85 % af de 1,1 millioner mennesker.


HJÆLP ANDRE MED AT FINDE VEJEN TIL LYKKE

Vejen til lykke-stiftelsen arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem at genoprette tillid og ærlighed ved at få så mange som muligt til at læse og bruge de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og de øvrige undervisningsmaterialer.