NYHEDSBREV

BRINGER RO I TURBULENTE TIDER

Vejen til lykke-holdet i Bruxelles rejser fra butik til butik og tilbyder deres ”Fred og solidaritet”-specialudgaver af hæftet til ejerne og deres kunder.
Bruxelles butiksejere tager imod muligheden for at sprede Vejen til lykkes universelle budskab om tolerance.
Vejen til lykke-hæfter til at opløfte borgerne i et problemfyldt Bruxelles.

Idet Belgien gravede sig ud af chokket fra den mest dødbringende terrorhandling i dens historie, forøgede Bruxelles’ Vejen til lykke-hold deres indsats, for at bringe de 21 leveregler og deres beroligende indvirkning til hele landet.

De har siden da lanceret en ”Fred og solidaritet”-kampagne med specialfremstillede Vejen til lykke-hæfter, der har en symbolsk due og Belgiens flag på omslaget, og får disse ud overalt. Du vil nu finde disse hæfter udover Bruxelles.

Gennem regelmæssige besøg til travle lokale butikker, har holdet fået mere end et tusind hæfter ud. Butiksejere af alle racer, religioner og nationaliteter har taget det første moralkodeks, der udelukkende er baseret på sund fornuft, til sig og begyndte med det samme at uddele det til deres kunder.

Vejen til lykke holder en Guinness verdensrekord som den mest oversatte bog nogensinde. Det blev givet til en butiksindehaver i hans modersmål, urdu. Han har nu en kopi ved sin seng, hvor han læser en leveregel hver aften og udarbejder, hvordan han kan anvende den til at forbedre sit liv.

Holdet hører ofte historier fra dem, der modtager Vejen til lykke, læser den fra ende til anden og ser den som en praktisk afspejling af deres egen personlige filosofi eller tro.

Her er bogens stabiliserende budskab til denne rystede by: ”Til tider kan man føle sig som et blad, der hvirvles hen ad en snavset gade. Men der er ingen, der har sagt, at livet er roligt og velordnet: Det er det ikke,” skriver L. Ron Hubbard. ”Man kan, i større eller mindre grad, tegne sit eget kort og følge det.”VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Hver dag rækker lærere, fængselsbetjente og ledere fra almennyttige organisationer ud for at sprede moralværdier baseret på sund fornuft. Her er, hvad de har at sige om det, de opnår med Vejen til lykke.

LÆRER, PALMEIRINA, BRASILIEN

Dette materiale har været ekstremt vigtigt for mig i at lade mine elever have en måde at leve på med harmoni, fred og visdom.

LÆRER, TORREÓN, MEXICO

Jeg tager mig af en gruppe studerende i alderen 16 til 19, der lever i en farlig by. Jeg vil gerne bibringe værdier til disse unge mennesker. Denne pakke har været vidunderlig i at gøre det – eleverne elsker det.

LÆRER, TINAQUILLO, VENEZUELA

Jeg arbejder på et gymnasium og et sportsuniversitet. I begge, findes der mange unge, der mangler hengivenhed og værdier. Denne pakke forvandler liv.

FÆNGSELSBETJENT, USA

Jeg underviste en overgangsklasse for indsatte i fængslet, og Vejen til lykke-videoerne var utrolig brugbare i undervisningen af livsfærdigheder. De indsatte kunne relatere til karaktererne, og det skabte en masse samtale og diskussion.

LÆRER, USA

Det er vidunderligt at bruge hæftet og dvd’en. Jeg kan godt lide, at der er en informationsvideo før selve videoen – det giver et godt fundament til at diskutere, hvad de studerende har set i det virkelige liv. Jeg har delt dette med speciallæreren, der arbejder sammen med mig, såvel som studievejlederen på min skole. Speciallæreren ser videoerne sammen med os og bidrager til diskussionerne. Studievejlederen er henrykt over, at jeg gør sådanne ting i mine klasser.

PROGRAMKOORDINATOR, USA

Vi tilbyder programmer, til at forebygge tilbagefald til stoffer og kriminalitet, til ungdomsdomstolene i Las Vegas i Nevada og har oplevet, at dette materiale gør en enorm forskel.HJÆLP MED AT FORANDRE VERDEN

The Way to Happiness Foundation International arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og ‑undervisningsmaterialer.