NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

GIV EN GED, DET ER VEJEN TIL LYKKE

Father Teddy Sichinga leverer en prædiken, der omfatter levereglerne fra Vejen til lykke, og giver sin menighed redskaberne til at genoplive samfundet.
En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft: anvendelig og effektiv i alle samfund.

Father Teddy Sichinga stødte første gang på Vejen til lykke, da han var sognepræst for den anglikanske kirke i Kasama i Zambia. Han fandt svaret på, hvad hans kirke havde brug for. Med regelmæssige fremvisninger af Vejen til lykke-filmen i søndagsskoler, begyndte børn at strømme tilbage til kirke, klasser fyldte op, og børn overbeviste endda deres forældre til at deltage. Kirken var fuld igen.

Da Father Sichinga flyttede tilbage til sin hjemby Mansa og tog over, havde han i løbet af et års tid fået ca. 4.000 af hans 9.000 registrerede medlemmer til at studere Vejen til lykke ugentligt, ved siden af deres bibelstudier.

De 21 leveregler viser sig at være lige så anvendelige ude på landet i Zambia som alle andre steder – brugen er det eneste, der er anderledes. ”Folk har gennem Vejen til lykke-programmet givet geder og høns til andre, som ikke havde geder og høns, for at støtte dem økonomisk og lindre fattigdom i området,” siger Father Sichinga. ”Ved at styrke hinanden har samfundet kunnet undgå at tage lån fra institutioner og har derved flere penge tilbage til at betale for deres børns skole.”

Father Sichinga er nu formand for kirkerådet i Mansa og giver Vejen til lykke æren for sin succes. ”Efter at have taget et kig på denne teknologi fra L. Ron Hubbard, kan jeg se, at den virkelig har bragt en stor forandring og forbedring til folks liv i Zambia.”VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Vejen til lykke-træningsseminarer ruller ud i Filippinernes nationale politis distrikter. Her er, hvad seminardeltagerne siger.

FUNGERENDE POLITIMESTER, SAN JUAN CITY POLITISTATION

POLITISTATIONSLEDER, FILIPPINERNES NATIONALE POLITI

FILIPPINSK NATIONAL POLITIBETJENT

FILIPPINSK NATIONAL POLITIBETJENT

POLITISTATIONSLEDER, FILIPPINERNES NATIONALE POLITIFAKTA

INDESPÆRRINGEN AF UNGE I MEXICO
Den moralske udfordring, som nutidens mexicanske unge står overfor, kan ses på disse etårs statistikker.

16.000

BLEV ARRESTERET

på bare et år for at have deltaget i forskellige typer af kriminalitet.

62 %

BLEV ALDRIG INFORMERET

om den forbrydelse, de blev anklaget for, før de blev fængslet.

17 %

HAVDE INGEN MAD

derhjemme, da de voksede op.

41 %

BLEV MISHANDLET ELLER MISBRUGT

regelmæssigt i barndommen.

45 %

TROR IKKE

at når de forlader fængslet, vil de være bedre, end da de røg ind.GIV ET BIDRAG

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved vidt og bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og ‑undervisningsmaterialer.