NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

VEJEN TIL LYKKE ER PÅ VEJEN FOR AT BRINGE RO TIL TAMAULIPAS, MEXICO

I Mexico rejser Vejen til lykke (TWTH) Tamaulipas-afdelingen ud igennem hele staten og besøger skoler og lokalsamfund med deres lastbil, der spiller bogen-på-film.
Da narkokartel-krige ødelagde freden i Tamaulipas i delstaten Mexico, blev Vejen til lykke-afdelingen kreativ for at stoppe volden og bringe en følelse af sikkerhed.

Hvordan når du let ud til unge ud igennem en hel mexicansk stat? Det spørgsmål blev besvaret, da Vejen til lykke-afdelingen i den nordøstlige mexicanske delstat Tamaulipas monterede en stor tv-skærm og højtalere på en lastbil med et Vejen til lykke-skilt og tog fra skole til skole og samfund til samfund med de 21 leveregler bogstaveligt talt på slæb.

Da freden i Tamaulipas blev ødelagt efter væbnet konflikt mellem narkokartellerne Zetas og Golf i 2010, blev nogle byer, der var grænsende til Texas, ”spøgelsesbyer”, idet beboere flygtede fra volden. Konflikten omfattede massakren på 72 indvandrere i 2010 og menes at være tilknyttet til Zetas. Ciudad Mante, som er byen i Tamaulipas, hvor afdelingen ligger, gik fra ro og fred til kaos og rædsel. Byen blev til sidst kendt som placeringen for hemmelige kirkegårde for ofrene af kartellerne.

Vejen til lykke-afdelingen gik derfor i gang med deres gode nyheder-nyhedsbreve for at imødegå de alarmerende overskrifter, der blev kastet ud over Tamaulipas’ aviser. Nyhedsbrevene inkluderede et kapitel fra Vejen til lykke, som de så uddelte hjem-til-hjem i Ciudad Mante. Men da det lave niveau af læsefærdighed i området forhindrede nogle folk fra at modtage meddelelsen fra nyhedsbrevet, afspillede de Vejen til lykke-public service meddelelser (PSA’er), som blev sendt hver dag på den lokale station. Sådanne meddelelser som leveregel 4 ”Vær kærlig og hjælpsom mod børn”, leveregel 8 ”Begå ikke drab”, leveregel 9, ”Gør ikke noget ulovligt” og leveregel 19 ”Prøv på ikke at gøre ting mod andre, som du ikke ville bryde dig om, at de gjorde mod dig” blev vist på tv-skærme.

Men det var ikke nok, og det er derfor i 2014, en tv-skærm fandt sin vej på en lastbil, der siden har brugt fire år på at rejse ud igennem Tamaulipas og har i gennemsnittet nået ud til mere end 18.000 børn om året. Dette resulterede i en tv-kanal, der udsendte et tre-timers program om Vejen til lykke, der indeholdte interviews med studerende, der delte, hvordan Vejen til lykke ændrede deres liv til det bedre. Så begyndte Vejen til lykke-public service meddelelser at blive udsendt på Organización Radiofónica Tamaulipeca-radio hver time og nåede ud til mere end 300.000 i hele staten. For ikke at forsømme deres hjemby begyndte fem radiostationer i Ciudad Mante også at afspille PSA’erne, som også blev udsendt på en radiostation i statens hovedstad, Ciudad Victoria.

Vejen til lykke-Tamaulipas-holdet bliver ved med at genoprette fred og sikkerhed til deres elskede delstat.TAGER AFFÆRE
Etabler en Vejen til Lykke-afdeling

Teddy Sichinga ændrer det zambiske landområde med Vejen til lykke.

Vejen til lykke er en verdensomspændende græsrodsindsats med over 110 millioner hæfter, der er blevet uddelt af personer på 117 sprog. Fra USA til Storbritannien og over hele Sydafrika, Sydamerika, Australien, Taiwan og næsten overalt ind imellem spreder folk Vejen til lykke i alle større lande på Jorden.

Vi afhænger af vores frivillige og afdelinger for at opnå vores mission. For at slutte dig til en eksisterende afdeling eller starte en gruppe i din by, kontakt os, eller tag til vejentillykke.org, og udfyld formularen.

For at se hvordan budskabet fra Vejen til lykke giver genklang med landmænd og landsbyboere i Zambia, se scientology.tv. Teddy, en præst, introducerede Vejen til lykke til den fattige afrikanske nations folk.HJÆLP TIL AT GENOPRETTE TILLID

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved vidt og bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og -undervisningsmaterialer.