NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

VEJEN TIL LYKKE SLUTTER SIG TIL MAD DADS FOR EN BEDRE BY

Frivillige fra Vejen til lykke og MAD DADS slår sig sammen for at rydde op i Minneapolis-nabolaget for at forebygge kriminalitet.

Vejen til lykke Minneapolis og MAD DADS arbejder sammen for at reducere kriminaliteten i byen.

Undersøgelser viser, at oprydning af nabolag kan reducere vold og kriminalitet, og det er lige det, både MAD DADS og frivillige fra Vejen til lykke beskæftiger sig med. De to grupper slog sig sammen i en oprydning af det ustabile nabolag i nærheden af Emerson Avenue North og 31st Street i Minneapolis.

MAD DADS er en sammenslutning af afroamerikanske mænd og forældre, der har fået nok af bandevold og narko. V.J. Smith oprettede Minneapolis-afdelingen af MAD DADS for at hjælpe lokale unge med at ændre deres livs retning. Smith var så effektiv, at han nu er MAD DADS nationale formand og leder, og han organiserede oprydningen.

Biler tudede i hornet for at vise deres billigelse, mens frivillige indsamlede affald – med masser af knust glas – og slæbte det væk. Og da det langt fra var en anstrengende eftermiddag, var det sjovt.

Frivillige fra The Way to Happiness Foundations lokalafdelinger udfører oprydningsprojekter i byer rundt omkring i verden for at forbedre deres lokalsamfund, idet de er et eksempel på leveregel 12, ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre”. Der siger: ”Der er mange ting, man kan gøre for at hjælpe til med at tage vare på kloden; de begynder med den idé, at man bør gøre det. De fortsætter med, at man gør andre opmærksomme på, at de bør gøre det.

Mennesket er kommet op til et punkt, hvor det er i stand til at ødelægge kloden. Det skal bringes videre op til at have evnen til at redde den og gøre noget for at redde den.

Det er trods alt den, vi står på.”VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

Her er hvad nogle, der besøger vejentillykke.org for at bestille materialer til at hjælpe sig selv og andre, har at sige:

FAGLÆRER, GHANA

”Materialet har været meget nyttigt, ikke kun for mig, men for folk omkring mig og de folk, jeg underviser og uddanner dag efter dag. Mange tak.”

LÆRER, SYDAFRIKA

”Det er præcis, hvad jeg har brug for, materialer til at bygge elevers karakter. Jeg arbejder med elever med særlige behov fra fattig baggrund, der forlader vores skole for at træde ud på arbejdsmarkedet. Derfor har vi brug for at opbygge karakter og god moralsk opførsel.”

INDSAT, TEXAS, USA

”Denne bog siger: ’Jeg bryder mig om det,’ og det er noget, der er sjældent i dagens verden. Tak for at bryde jer om de af os, der har gjort vores liv til et stort rod.”

UNDERVISER, STRAFFERETSLIG AFDELING TEXAS, USA

”Hver dag ved klassens slutning bruger vi videoen og det skriftlige materiale for at slutte af med noget positivt, før de indsatte går tilbage til deres celler. Lovovertræderne er begejstrede for at afslutte dagen på denne måde. Mange tager dagens lektion og bringer den med tilbage til deres sovesal for at dele den med andre lovovertrædere. Tak for jeres materiale og for at bryde jer om mine indsatte. Gud velsigne jer.”

LÆRER, COLOMBIA

”Programmet hjælper en masse. Der er grundprincipper, som de nye generationer glemmer, og dette kursus hjælper med at minde dem om deres vigtighed. Eleverne var meget taknemmelige, og jeg kan se forandringerne i dem.”

LÆRER, AUSTRALIEN

”Mine elever er fra 12 til 15 år, og de responderer godt på kapitlerne i Vejen til lykke ved at begynde at reflektere over deres eget liv. Jeg har også fundet værdien i dette materiale og er begyndt at justere min omgang med andre mennesker og verden omkring mig.”FAKTA

HVAD ET ÅR KAN BRINGE
Her er en gennemgang af, hvordan Vejen til lykke nåede menneskeheden i det forløbne år:

285

PERSONLIGE OMSLAG

blev skabt af enkeltpersoner og firmaer i år

5.665

SKOLER

blev nået med Vejen til lykke-uddannelses-materialer

135.960

STUDERENDE

fik Vejen til lykke-seminarer og lærte redskaber baseret på sund fornuft for at leve bedre liv

111

LANDE

modtog Vejen til lykke-materialer i år

28,9

MILLIONER

mennesker blev nået med Vejen til lykke på film og informationsvideoer på tvGENSKAB GENSIDIG RESPEKT

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genoprettelsen af tillid og ærlighed ved at få så mange som muligt til at læse og bruge de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og ‑undervisningsmaterialer.