NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

BRINGER LYKKE OG RO TIL LA VILLE LUMIÈRE – LYSENES BY

Vejen til lykke-holdet i Paris viser stolt resultaterne efter en oprydning i Paris, hvor de satte Vejen til Lykke leveregel 12 i brug: ”Beskyt dine omgivelser”.
Da terrorisme truede deres by og sikkerheden for dets borgere, udvidede Vejen til lykke-holdet i Paris deres levering og rækkevide for at bringe fred og tolerance.

Paris – Lysenes by – er berømt af mange grunde, blandt dem er det ikoniske Eiffeltårn, Louvre og Notre Dame Domkirke, for at nævne nogle få. Men i 2015 var Paris på internationale overskrifter af en anden, yderst foruroligende årsag. I januar angreb revolvermænd Paris-kontorer for det satiriske tidsskrift Charlie Hebdo og efterlod 12 døde. I november dræbte et terrorangreb 130 mennesker og sårede yderligere hundreder.

I 2015 havde Vejen til lykke-afdelingen i Paris uddelt 175.000 eksemplarer af hæftet og nåede alle 831 butikker i Saint-Denis kommune – byens fattigste distrikt – med hæfter til deres kunder. Men angrebene var en brat opvågning. Holdet udvidede dets rækkevide ind i den større Paris-region, det største urbane område i Den Europæiske Union.

De lancerede en ”Fred og Tolerance”-kampagne og ramte gaderne med deres egne skræddersyede Vejen til lykke-hæfter i Clichy og Saint-Ouen i det nordlige Paris. De rejste nordvest til Bobigny, hvor de placerede Vejen til lykke i brevkasser, og vest til Belleville, kendt for dens øredøvende natteliv. Hæfterne blev givet til borgere og til ledere af butikker, så de kunne give dem til deres kunder. For at støtte op om deres aktiviteter, tog 170 taxaer stakkevis af hæfter til at give til deres passagerer.

I slutningen af 2017 anmodede Paris’ politileder at Vejen til lykke-holdet fokuserer på den nordlige region, et område med megen bekymring på grund af narkohandel og dens ledsagende kriminalitet. De udvidede omfanget af deres kampagne endnu længere og distribuerede hæfter ved Épinay-Villetaneuse-togstationen i det nordlige Saint-Denis, ved Place de Stalingrad i det nordøstlige Paris og Place de l’Opéra i det nordlige centrale Paris. Holdet så styrken i Vejen til lykke for at forandre folks liv. En ung mand, der var blevet givet hæftet en måned tidligere på stationen i Porte de Paris, opsøgte de frivillige for at dele med dem, at han havde taget leveregel 13 til hjertet: ”Stjæl ikke”, og 16, ”Vær flittig”, og havde nu et job og var holdt op med at stjæle. For at demonstrere leveregel 12: ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre”, tog holdet fast på skovle, handsker og affaldssække og begyndte oprydninger i ømme punkter rundt om i byen. I Porte de la Chapelle, hvor indvandrere lever i midlertidige beboelser, fik holdet hurtigt følgeskab af indvandrerne, der tog handsker på, bevæbnede dem selv med affaldssække og deltog for at rydde op i deres område med stolte udtryk på deres ansigter.

Faktisk lyser Vejen til lykke Lysenes by op med en moralsk genoplivning.TAGER AFFÆRE
Verdens Miljødag

Folk af enhver størrelse kan slutte sig til os for at beskytte og forbedre miljøet.

Hvert år i juni fejrer vi den Internationale Miljødag.

Vejen til lykke leveregel 12: ”Beskyt dine omgivelser”, siger: ”Der er mange ting, man kan gøre for at tage vare på kloden. De begynder med den idé, at man bør gøre det. De fortsætter med, at man gør andre opmærksomme på, at de bør gøre det. Mennesket er kommet op til et punkt, hvor det er i stand til at ødelægge kloden. Det skal bringes videre op til at have evnen til at redde den og gøre noget for at redde den. Det er trods alt den, vi står på.”

Vi inviterer dig til at tage din egen Vejen til lykke t-shirt på og skabe din egen event eller slutte dig til en af vores afdelinger denne måned. Så gå i gang med at beskytte og forbedre vores miljø. Der er masser af ting, du kan gøre for at demonstrere leveregel 12, fra at stå for oprydninger i offentlige områder til at plante træer eller fra at holde en afspilning af Vejen til lykkes bog-på-film eller holde et symposium med specialister for miljøet.

Skriv til os, og fortæl om dine planer!HJÆLP TIL AT GENOPRETTE TILLID

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved vidt og bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og -undervisningsmaterialer.