NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

SAMBADANSER DERES VEJ TIL LYKKE

Studerende på Bloco Folclorico Afro Samba School i Minnesota lærte levereglerne i Vejen til lykke og deler nu hæftet med andre.

En sambaskole bringer glæde og Vejen til lykke til dansere og deres publikum.

Samba er en rytmisk musik- og dansestil af afro-brasiliansk oprindelse, og Bloco Folclorico Afro Samba School i Minnesota ønsker, du skal vide, at det er let at lære. ”Hvis du kan tælle til fire og dividere med to, kan du spille samba,” proklamerer deres hjemmeside. De vil ikke bare undervise dig i at bevæge dig, som om du voksede op i Brasilien, men de vil også hjælpe dig på din vej til lykke.

Skolen indlægger Vejen til lykke i deres studier og bruger så deres musik og dans til at nå andre med levereglerne. Ved Golden Valley Arts and Music Festival bar samba-studerende for eksempel Vejen til lykke-T‑shirts og spillede og dansede samba, mens andre uddelte hæfterne til festivaldeltagere og tilskuere.

I processen med at give folk de 21 leveregler, der er beskrevet i Vejen til lykke, praktiserede de også selv levereglerne, såsom leveregel 6: ”Sæt et godt eksempel,” som siger: ”Se ikke bort fra den indvirkning, som du kan have på andre ved simpelthen at nævne disse ting og ved selv at sætte et godt eksempel.”

De har også demonstreret leveregel 17: ”Vær kompetent” gennem kvaliteten af deres musik og dans. Denne leveregel siger: ”Tilskynd opnåelse af kompetence inden for enhver beskæftigelse, det er værd at have med at gøre. Ros den, og beløn den, hver gang du møder den.”

På denne måde viser Bloco Folclorico Afro Samba School studerende, at man måske faktisk kan danse sin vej til lykke.VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

Den Dominikanske Republiks Vejen til lykke-afdeling ændrede den nation til det bedre. Dette er, hvad nogle af dem, der blev kontaktet, havde at sige:

INDSAT, LA ISLETA-FÆNGSLET

”Jeg plejede at være en hoven og arrogant person. Men ved at læse denne bog, denne perle, kan jeg sige jer, at min opførsel over for andre mennesker er en forandring, der er modtaget fra himlen.”

MEDLEM, DEN PROTESTANTISKE KIRKE

”Efter jeg fandt Vejen til lykke, lærte jeg at se på mine tidligere oplevelser. For eksempel lærte jeg at være mådeholden. Så jeg besluttede mig for ikke længere at være en del af problemet, men at være en del af løsningen.”

VICEDIREKTØR, MOCAS DISTRIKTSPOLITI

”Jeg føler mig vældig godt tilpas som person – mere end tilfreds. Mens vi delte hæfterne ud, fortalte nogle mennesker os, at de ville have os til at komme til deres nabolags-råd. Det var målet for dette hæfte, vi distribuerer. Tusind tak.”

LEDER, MILITÆRAKADEMIET

”Vejen til lykke-kampagnen ændrede situationen i Den Dominikanske Republik. Hvis vi forandrer os og bliver bedre, vil vores næste generationer blive bedre. Dette er værdifulde livslektioner, vi må følge.”

KAMMERADVOKAT, ESPAILLAT-PROVINSEN

”Dette er programmet, man er nødt til at udbrede gennem samfundet. Man kan se resultaterne. Man ser det i uddannelsen. Man ser det i nabolag. Man ser det i lokale foreninger. Så der er denne storhed ved Vejen til lykke-programmet.”

MULTIPLIKATOR, VEJEN TIL LYKKE, DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

”At være en del af Vejen til lykke-kampagnen er meget opmuntrende, fordi det giver os en chance for at påvirke folk, at forandre liv, at forandre verden.”FAKTA

VELKOMMEN TIL FÆNGSLET
De ubestridelige sande statistikker for vores globale fængselssystem.

2,2

MILLIONER

er antallet af indsatte i amerikanske fængsler, hvilket gør det til landet med det største antal indsatte

618

ud af 100.000

mennesker er i fængsel i El Salvador og giver landet den andenhøjeste procent af indsatte i verden efter USA

460 %

BELÆGNING

i fængsler i Filippinerne gør det til det mest overbefolkede fængselssystem i verden

77 %

AF INDSATTE,

der bliver løsladt fra de amerikanske fængsler, vender til sidst tilbage

80

MILLIARDER $ OM ÅRET

er de anslåede omkostninger ved at drive USA’s fængsler og arresterGENOPRET TILLID OG ÆRLIGHED

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genoprettelse af tillid og ærlighed ved at få så mange som muligt til at læse og bruge de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og de øvrige undervisningsmaterialer.