VEJEN TIL LYKKE

Hvad er Vejen til lykke?

Det er den første moralkodeks, der udelukkende er baseret på sund fornuft, og siden dens udgivelse i 1981 har dens formål været at være med til at standse samfundets moralske forfald og gengive Mennesket dets integritet og pålidelighed. Vejen til lykke er desuden den mest oversatte ikke-religiøse bog i verden ifølge Guinness Rekordbog.

Den blev skrevet af L. Ron Hubbard og udfylder det moralske vakuum i et samfund, der i stadig stigende grad er materialistisk orienteret, med sine 21 grundlæggende principper, der vil forøge livskvaliteten for hvem som helst.

 

Læs om vores materialer til lærere og pædagoger

De færreste vil betvivle, at moralstandarderne er blevet forringet i løbet af de seneste årtier. En kraftig stigning i stof- og alkoholmisbrug, som er alt for udbredt blandt unge, har medført øget kriminalitet i skoler, byer og lande. Statistikkerne viser, at udbredelsen af stoffer og en stigning i vold går hånd i hånd.

 

Vejen til lykke-nyhedsbrev

The Way to Happiness Newsletter


VEJEN TIL LYKKE FOR AT REHABILITERE INDSATTES SELVRESPEKT

At miste sin selvrespekt fører til kriminalitet. Vejen til lykke er et redskab til at vende om på den nedadgående spiral, og den stilles til rådighed til fængsler verden over.

 

Specialudgaver af Vejen til lykke

Lærere, pædagoger, virksomhedsledere, lovgivere og kendisser lærer at anvende Vejen til lykke til gavn for deres lokalsamfund, virksomheder og lande. Men for at opfylde den stadig stigende efterspørgsel, er print-on-demand faciliteterne ...