VEJEN TIL LYKKE

Hvad er Vejen til lykke?

Det er den første moralkodeks, der udelukkende er baseret på sund fornuft, og siden dens udgivelse i 1981 har dens formål været at være med til at standse samfundets moralske forfald og gengive Mennesket dets integritet og pålidelighed. Vejen til lykke er desuden den mest oversatte ikke-religiøse bog i verden ifølge Guinness Rekordbog.

Den blev skrevet af L. Ron Hubbard og udfylder det moralske vakuum i et samfund, der i stadig stigende grad er materialistisk orienteret, med sine 21 grundlæggende principper, der vil forøge livskvaliteten for hvem som helst.

 

Læs om vores materialer til lærere og pædagoger

De færreste vil betvivle, at moralstandarderne er blevet forringet i løbet af de seneste årtier. En kraftig stigning i stof- og alkoholmisbrug, som er alt for udbredt blandt unge, har medført øget kriminalitet i skoler, byer og lande. Statistikkerne viser, at udbredelsen af stoffer og en stigning i vold går hånd i hånd.

 

Vejen til lykke – Nyhedsbrev

The Way to Happiness Newsletter


NY OVERSÆTTELSE BRINGER ET LØFTE OM RO TIL DET SYDLIGE THAILAND, DER ER PLAGET AF KONFLIKT

Vejen til lykke trykkes nu i malajisk-jawi, det arabiske skriftsprog i det sydlige Thailand, og bringer udsigten om varig fred til denne region, der er plaget at oprør.

 

Specialudgaver af Vejen til lykke

Lærere, pædagoger, virksomhedsledere, lovgivere og kendisser lærer at anvende Vejen til lykke til gavn for deres lokalsamfund, virksomheder og lande. Men for at opfylde den stadig stigende efterspørgsel, er print-on-demand faciliteterne ...