NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

BRINGER RO I TURBULENTE TIDER

En taknemmelig beboer på Seminole Heights får taget et billede med en Vejen til lykke-frivillig (øverst) efter at have modtaget et speciallavet Vejen til lykke-hæfte, hvorpå der stod ”Stop drabene” (nederst).
Vejen til lykke-afdelingen i Tampa bringer ro og håb til Seminole Heights.

Det grønne kvarter Seminole Heights i Tampa, Florida, er det sidste sted, man ville forvente en seriemorder at være på fri fod. Men i efteråret 2017, efter fire mord, var truslen virkelig. Med kun uklare optagelser fra sikkerhedskameraer til rådighed, havde politiet meget få ledetråde. Samfundet var i frygt. Efter at have deltaget i et pressemøde fra borgmesterens kontor og politiet i Tampa, besluttede Tampas Vejen til lykke-afdeling at genoprette roen.

LRH, forfatter af bogen Vejen til lykke, sagde følgende om denne bog: ”Alt, hvad du behøver at gøre, er at holde dette hæfte i omløb i samfundet. Ligesom blid olie, der gydes på oprørte vande, vil roen sprede sig videre og videre ud.” I overensstemmelse med det gik holdet i gang med en plan for at nå indbyggere i Seminole Heights og for at være en beroligende hånd i den turbulente tid.

De gik fra dør-til-dør og gav eksemplarer af Vejen til lykke med deres eget omslag, hvor der stod: ”Stop drabene”. De talte med hver person om deres bekymringer. Selv efter en mistænkt var blevet arresteret, fortsatte de ind i 2018, indtil alle husstande var nået med de 21 leveregler.

Naboer var så taknemmelige, at de stillede sig op til fotos med Vejen til lykke-frivillige, bad om deres egen T-shirts og takkede de frivillige overstrømmende. På nyhederne på Kanal 10 kl. 18:00 nævnte tv-værten Vejen til lykke og bemærkede, at Vejen til lykke-afdelingen i Tampa havde ”besluttet, at dette var et godt tidspunkt til at sprede et budskab om nabokærlighed”.VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Regeringer og uddannelsesinstitutioner verden over opdager at Vejen til lykke-programmet er et uvurderligt aktiv i deres arbejde. Her er, hvad professionelle fra nogle af disse organisationer havde at sige:

CALHOUN CITY SKOLER, GEORGIA

Jeg havde lyst til at dele med jer, hvilket værdifuldt aktiv vi opdagede, at Vejen til lykke-videoerne var. Vi brugt adskillige af dem fra bogen til træning af studerende og medarbejdere gennem de sidste mange år. Vi indarbejdede en af dem: ”Skad ikke en person af god vilje”, ind i vores årlige forebyggelses af mobning undervisning. Det passer fint med vores ”Stil jer OP mod mobning”-budskab.

BORGMESTER I BITOU KOMMUNE, SYDAFRIKA

Jeg byder velkommen til det frivillige arbejde, engagementet og indsatsen fra Vejen til lykke-stiftelsen. Det er et program, der klart stemmer overens og giver genklang med de strategiske mål, vi ser frem til at implementere. Vi støtter derfor det vigtige arbejde, der er blevet gjort af Vejen til lykke-programmet.

UNIVERSITET FOR KUNST, HANDEL OG VIDENSKAB, INDIEN

Jeres ikke-religiøse og upolitiske bog har mødte enighed med alle racer, kulturer og religioner verden over. Den er yderst relevant og vigtigt i at undervise unge i værdier og at styrke deres karakter og gør dem i stand til at tage rigtige beslutninger for sig selv og for dette land.

HJEMMEVÆRNET I BOLIVAR, VENEZUELA

Jeg er glad for at udtrykke overstrømmende ord af tillykke til alle medlemmer af Vejen til lykke-stiftelsen. Vi takker jer og er yderst tilfredsstille med at levereglerne fra denne stiftelses nu er i brug i vores daglige arbejde, som bidrager til skabelsen af vores kadetter, studerende, officerer og professionelle tropper, der nu følger filosofien om at leve et lykkeligere og mere succesfuld og ansvarsfuldt liv.FAKTA

VORES MILJØ
De følgende kendsgerninger er grunde til, at vi må tage os af vores omgivelser.

27 %

af koralrev

i verden er blevet ødelagt

80 %

AF SKOVENE I VERDEN

er allerede gået tabt, med endnu 375 kvadratkilometer, der bliver ødelagt hver dag

684

HEKTAR

af produktivt land bliver til ørken hver time

1,8

MILLIONER DØDSFALD

hvert år er forårsaget af urent vand og vand-relaterede sygdomme

55

MILLIARD TONS

af fossil-brændstof, mineraler, metaller og biomasse udvindes hvert år fra jordenHJÆLP TIL AT GENOPRETTE TILLID

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved vidt og bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og -undervisningsmaterialer.