NYHEDSBREV

TAGER IMOD NORTH GREENWOOD-UDFORDRINGEN

Vejen til lykke-frivillige i aktion ved en af deres tre store oprydninger i North Greenwood.
Vejen til lykke-afdelingen i Florida hjælper med at genoplive det historiske kvarter.

Det var engang kendt som ”The Grove” (skovlunden) for dets smukke citrustræer – det historiske afrikansk-amerikanske samfund i North Greenwood i Florida trådte ind i en tilbagegang i 1960’erne, med mangeårige virksomheder der lukkede ned i hele området, og dets sociale struktur der gik i stykker.

Siden 1980’erne er der blevet arbejdet på at genoplive nabolaget, og afdelingen for Vejen til lykke i Florida er fast besluttet på at bidrage til denne bevægelse.

Afdelingen, hvis hovedkvarter ligger mindre end en 1,5 km fra North Greenwood, slog sig sammen med ”Adopt Greenwood” og Martin Luther King-medborgercenteret og gik i gang med en 50-mands oprydning i nabolaget.

I overensstemmelse med leveregel 12 fra Vejen til lykke: ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre,” indsamlede holdet af frivillige affald og uddelte eksemplarer af Vejen til lykke-hæfter til mere end 150 lokale husstande.

”Du betyder noget for andre mennesker. Der bliver lyttet til dig. Du kan påvirke andre. Du kan uden det store besvær ved hjælp af denne bog hjælpe dem med at klare sig og leve et lykkeligere liv.”
L. Ron Hubbard

Floridas afdeling for Vejen til lykke fortsatte ambitiøst med at rydde op i tre på hinanden følgende uger, ved et tilfælde fyldte de 40 store sække med affald.

Formanden for Martin Luther King Jr. foreningen i North Greenwood takkede afdelingen for deres investering i samfundet og for at bringe folk sammen for at tage sig af det. Afdelingen besøgte derefter butikker og firmaer i North Greenwood og gav hver af dem nok eksemplarer af Vejen til lykke til deres eget brug og til at give til kunder. Sådan en uddeling af hæftet er kendt for at have reduceret kriminalitet og for at fylde et moralsk tomrum i lokalsamfund.

Derefter blev der holdt et jobtræningsseminar, som underviste deltagerne i, hvordan man anvender de 21 leveregler fra Vejen til lykke til at forøge ens professionelle succes. En af deltagerne bemærkede, efter at have set hvor praktisk bogen var, at: ”Dette er ikke bare uddannelse for jobbet, dette er uddannelse for livet!” Mange bad om mere information.

”Du betyder noget for andre mennesker. Der bliver lyttet til dig. Du kan påvirke andre,” skriver L. Ron Hubbard i denne berømte bog. ”Du kan uden det store besvær ved hjælp af denne bog hjælpe dem med at klare sig og leve et lykkeligere liv.”FAKTA
REHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

Og når ud til hele planeten med de 21 leveregler

845

TV-STATIONER

har vist informationsvideoerne fra Vejen til lykke i det sidste år.

5.272

PERSONLIGE OMSLAG

er blevet skabt for Vejen til lykke, der tillader virksomheder, almennyttige organisationer og humanister at gøre bogen til deres egen.

5,6

MILLIONER

folk så Vejen til lykkes prisbelønnede videoer på YouTube sidste år.

519

ORGANISATIONER

samarbejder med Vejen til lykke for at genoprette værdighed og selvrespekt.

4

MILLIONER

eksemplarer af Vejen til lykke er blevet uddelt i hele verden i de sidste tolv måneder.HJÆLP MED AT FORANDRE VERDEN

The Way to Happiness Foundation International arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og ‑undervisningsmaterialer.