NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

BRINGER RO TIL BORGERE I TURBULENTE TIDER MED VEJEN TIL LYKKE

Frivillige fra Vejen til lykke-afdelingen i Belgien tilbyder Vejen til lykke til borgerne af enhver etnisk oprindelse over hele landet for at bringe en beroligende indflydelse.
Folk af mange forskellige nationaliteter og etnicitet i Bruxelles, Belgien, finder vejen til fred og forståelse takket være Vejen til lykke-afdelingen i Belgien.

Bruxelles, Belgien, er ikke kun værtsby for EU-institutioner, men også hjem for 180 nationaliteter, der taler 108 sprog, og hvor 55 procent af befolkningen er født i et andet land. En sådan blanding kan skabe smuk synergi, men også spændinger og usikkerheder, hvor Bruxelles oplever voldsom kriminalitet hvert 11. minut. Med deres kendskab til de 21 leveregler fra Vejen til lykke vidste Agnes Bron og Evelyne Decavele, at det er det perfekte redskab til at bringe ro, så de dannede Belgiens afdeling af TWTH. Som forfatteren af Vejen til lykke, L. Ron Hubbard, udtrykker det: ”Med Vejen til lykke kan du faktisk ændre alt dette. Alt, hvad du skal gøre, er at holde dette hæfte i omløb i samfundet. Ligesom blid olie, der gydes på oprørte vande, vil roen sprede sig videre og videre ud.”

De begyndte med uddeling af et hæfte med specialdesignet omslag med det belgiske flag i Matongé-kvarteret i Bruxelles, som er kendt for dets blanding af afrikanske kulturer. De inkluderede så oprydningsprojekter på byens gader i overensstemmelse med leveregel 12: ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre.” Decavele siger: ”Vi udførte adskillige oprydningsarrangementer, da byen er snavset og virkelig har brug for det. Mens vi ryddede op, uddelte vi også Vejen til lykke-hæfter.”

I 2015 førte et terrorangreb i Paris tilbage til Bruxelles-distriktet Molenbeek, hvor en af de hovedmistænkte boede. Dette skabte et højt sikkerhedsniveau og ekstrem uro blandt de lokale. Bron, Decavele og deres frivillige tog direkte til Molenbeek for at imødegå dette. De uddelte ikke kun deres Vejen til lykke med et specialdesignet belgisk omslag, men en specialudgave med det franske flag der pryder omslaget i solidaritet med det ramte land, såvel som et arabisk hæfte for den muslimske befolkning der nu er blevet målene for de ængstelige lokalsamfund og de alarmerende medier. Lige da tingene var ved at falde til ro i 2016, ramte tre koordinerede selvmordsbomber Bruxelles direkte, to i en lufthavn, den tredje på en metrostation, og de slog 35 personer ihjel og skadede mere end 300. Da landet var i chok, gik Vejen til lykke-holdet i Belgien på gaderne for at nå endnu længere ud.

De forenede sig med en lokal handelsforening i Bruxelles, og hvor de nåede ud til butikker over hele byen med hæfter til deres kunder. Så nåede de ud til alle etniske grupper, fra dem der talte fransk eller flamsk til pakistanere, sikher, afrikanere, arabere og asiater, og i sidste ende nåede de ud til mere end 400.000. I dag føler Belgien sig roligere med en 23 % nedgang i vandalisme og en 35 % nedgang i tyveri og afpresning.AT GØRE NOGET
Opråb til alle undervisere

Enhver underviser kan få Vejen til lykke-undervisningspakken for lærere og begynde at undervise sine studerende i de 21 leveregler til et bedre liv.

Vejen til lykke (engelsk: The Way to Happiness – TWTH) indeholder 21 enkle leveregler, som alle kan lære og følge for at leve lykkelige og produktive liv.

Undervisere er en grundpille i samfundet, der giver vores unge vejledning og viden til brug i deres fremtid. Derfor blev en undervisningspakke skabt for at undervise studerende i denne vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft. Enhver underviser kan besøge vejentillykke.org/educator for at finde ud af mere og bestille en gratis pakke.

Som en skoleforstander i New York City sagde: ”Vejen til lykke er vigtig, fordi den etablerer rammerne for, hvad unge mennesker vil gøre i resten af deres liv. I taler om en vej. I taler om en mulighed for at begynde at tage nogle beslutninger, der kan styre ens fremtid.”

Fortæl os dine historier om at undervise unge i Vejen til lykke. For at se et strålende eksempel på at indføre programmet se scientology.tv/VJ-Smith.GENOPRET TILLID

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved at udbrede de 21 leveregler vidt og bredt. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og de øvrige undervisningsmaterialer.