NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

HÆDRER KULTURELLE TRADITIONER PÅ INTERNATIONAL VENSKABSDAG

Multikulturelle deltagere ved den Internationale Venskabsdag-frokost i Scientology Kirken Pasadena, Californien.
En fejring af den Internationale Venskabsdag organiseret af afdelingen af Vejen til lykke-stiftelsen i Pasadena, Californien, bød på kultur, mad og traditioner fra Sri Lanka.

I anledning af den Internationale Venskabsdag ønskede Vejen til lykke-afdelingen i Pasadena, Californien, at ære deres venner fra byens srilankanske samfund. Derfor afholdt de en International Mad og Venskabsfrokost på vegne af Scientology Kirken Pasadena, der bød på Sri Lankas enestående arv, herunder traditionel mad fra både Sri Lanka og Nepal.

De blev budt velkommen til Kirken af vores leder for offentlige anliggender. I hendes åbningstale forklarede hun at blot ved at give et eksemplar af Vejen til lykke til venner og bekendte, kan vi skabe en kultur med venlighed, et menneske ad gangen, og skabe en indvirkning på problemer af afgørende betydning for samfundet såsom hjemløse, kriminalitet, vold og racisme.

Lederen for kulturelle anliggender for Sri Lanka Foundation (SLF) introducerede deres program med en video, der viser skønheden ved Sri Lanka og dens kulturelle traditioner. Publikum fik derefter en fortryllende optræden fra srilankanske dansere klædt i traditionelle kostumer. Musikken blev arrangeret af SLF’s Performing Arts Center, som har missionen med at bringe Sri Lankas 2.500 år gamle historie til live gennem traditionel dans og trommespil.

”Blot ved at give et eksemplar af Vejen til lykke til venner og bekendte, kan vi skabe en kultur med venlighed, et menneske ad gangen.”

Gæstetaleren for eventen var Nandi Jasentuliyana, formand og emeritus af International Institute of Space Law. Han talte om vigtigheden af venskab og henviste til Vejen til lykke leveregel 18: ”Respektér andres religiøse overbevisning”, som siger: ”Tolerance er et godt fundament at bygge forholdet mellem mennesker på.”

Den Internationale Venskabsdag, der først blev påtænkt i 1958, blev bekendtgjort af FN’s Generalforsamling til at inspirere fred og bygge broer ved at forme venskaber blandt folk, lande, kulturer og enkeltpersoner. Den lægger vægt på aktiviteter, der fremmer international forståelse og respekt for de forskellige kulturers mangfoldighed.FAKTA

MANGLENDE UDDANNELSE
Viden er magt, men ikke alle har adgang til nødvendig uddannelse

263

MILLIONER

børn i skolealderen verden over går ikke i skole

57

MILLIONER

af de børn går ikke i skole, fordi der er ingen skole i deres område, de kan gå i

15- til 17-

ÅRIGE

er fire gange mere tilbøjelige til ikke at gå i skole end 6- til 11-årige

9

MILLIONER

piger i Subsaharisk Afrika (landene der ligger syd for Sahara) vil aldrig lære at læse eller skrive

35

PROCENT

af børn, der ikke går i skole, men er i skolealderen, bor i konfliktramte områderGENOPRET TILLID

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved at udbrede de 21 leveregler vidt og bredt. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og de øvrige undervisningsmaterialer.