NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

FILIPPINERNES NATIONALE POLITI ANVENDER DE 21 LEVEREGLER TIL AT GENOPBYGGE EN NATION

Davaos politi i Filippinerne fremviser stolt deres eksemplarer af Vejen til lykke under en træningssession.
Vejen til lykke-ambassadør Jerry de Tagle arbejder sammen med filippinske embedsmænd for at nå ud til hver indbygger på Filippinerne med de 21 leveregler fra Vejen til lykke.

Efter at have hørt om ”det colombianske mirakel”, hvor distribution af Vejen til lykke til 20 procent af Colombias befolkning resulterede i et fald i mord på 62 procent, udtænkte Jerry de Tagle, der kommer fra Filippinerne, en plan til at bringe det colombianske mirakel til sit hjemland.

I 2015 steg kriminaliteten med 46 procent i det filippinske øhav og efterlod det filippinske nationale politi desperat efter løsninger til at genoprette fred og sikkerhed for befolkningen.

Derfor slog Jerry sig sammen med politichefen i Davao og afholdte sit første træningsseminar for 45 politimænd og medarbejdere. En måned senere gik disse politimænd i gang med deres første pilot-distribuering og fik Vejen til lykke ud til 2.000 mennesker i Davaos kriminalitetshotspot – Bankerohan-markedet. Dette resulterede i et øjeblikkeligt fald i kriminalitet på 70 procent i området.

Rygtet om effektiviteten fra Vejen til lykke spredte sig ud blandt det filippinske militær og politimænd, som insisterede, at Jerrys hold tog ud for at uddanne deres soldater og politi. Fra oberst Rodrigo Bonifacios anmodning om at træne 18.000 fængselsvagter til anmodninger fra den 1003. infanteribrigade blev der sat gang i en national Vejen til lykke-kampagne af dem, der var blevet undervist i de 21 leveregeler. På samme måde uddelte politiet i Davao Vejen til lykke fra dør til dør til hjemmene for narkohandlere og misbrugere for at få dem til at opgive stoffer.

Blot tre måneder efter at Jerry havde holdt sit første seminar, overgav 1.065 misbrugere og pushere sig til politiet i Quezon City. Alt i alt udløste Jerry en filippinsk Vejen til lykke-revolution. Op mod 7.800 embedsmænd blev uddannet i programmet, 33.000 Vejen til lykke-hæfter blev uddelt i hele landet, og over 6,1 millioner filippinere blev nået gennem bogdistribution og medier.

Som et resultat bekendtgjorde generaldirektøren for Filippinernes nationale politi, Ronald dela Rosa, et 49 % fald i kriminaliteten i 2016 i forhold til året før.

Siden da har Jerry fortsat med at udbrede sine træningsseminarer. Senest har han uddannet mere end 3.000 mennesker, inklusive en general, borgmesteren og andre politibetjente og myndigheder i ”Etik til at opbygge en nation”.

Jerry de Tagle sørger for at den fremdrift, der bliver skabt af de 21 leveregler, bliver ved med at bringe fornuft til alle dele af den filippinske nation.TAGER AFFÆRE
Et nyt år med potentiel lykke

Som forberedelse til den verdenskendte juleparade i Hollywood, går de frivillige i gang med at rydde op.

Et helt nyt år venter os. Der er mange handlinger, der kan tages året rundt for at anvende levereglerne i Vejen til lykke og gøre en virkelig forskel i ens liv og i samfundet. Sidste år var Los Angeles’ Vejen til lykke-afdeling fast besluttet på at få deres hjemby til at skinne for alle tilskuere af den årlige juleparade i Hollywood.

Det er det største julearrangement i USA, som tiltrækker mere end en million deltagere og bliver set af flere millioner på tv. Så ved at anvende levereglen ”Beskyt dine omgivelser” organiserede frivillige en oprydning af gaderne dagen før paraden. Det foranledigede, at byen bidrog med dusinvis af koste, børster, skovle og andre oprydningsmidler.

En repræsentant fra Los Angeles’ byråd mødte mandskabet for at give dem den endelige afsked. Et hold på 30 tog ud på gaderne i Vejen til lykke-t-shirts og fyldte dusinvis af sække med snavs og affald, der lå langs paraderuten. Paraden begyndte den næste aften, hvor millioner over hele verden fik mulighed for at se Hollywood stråle.GIV ET BIDRAG

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse (The Way to Happiness Foundation International) arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genopretningen af tillid og ærlighed ved vidt og bredt at udbrede de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og ‑undervisningsmaterialer.