L. RON HUBBARD
Forfatter — Humanist

I og med at han gav praktiske løsninger til menneskets mest presserende problemer, er L. Ron Hubbard en af de mest hyldede humanitære figurer i denne og alle tidsaldre. Med over 250 millioner eksemplarer af hans værker i cirkulation og dusinvis af bestsellers, er han også en af de mest indflydelsesrige forfattere i historien.

Alligevel er der ikke et mere passende udtryk der beskriver ham end hans enkle erklæring: ”Jeg kan lide at hjælpe andre og regner det for en mine største glæder i livet at se en person, der frigør sig fra de skygger der formørker hans dage.”

I denne ånd fortsætter en verdensomspændende bevægelse – der nu tæller flere millioner – med at fremme hans arv til forbedring af samfundet i mere end hundrede nationer.

Som han siger i Vejen til lykke, ”Til tider kan man føle sig som et blad, der hvirvles
hen ad en snavset gade; eller som et sandkorn, der har sat sig fast et sted. Men der er ingen, der har sagt, at livet er roligt og velordnet: Det er det ikke. Man er hverken et forrevent blad eller et sandkorn: Man kan faktisk – i større eller mindre grad – tegne sit eget kort og følge det.”

Lær mere om L. Ron Hubbards liv, klik her.