VELKOMMEN TIL UNDERVISERE OG LÆRERE

De færreste vil betvivle, at moralstandarderne er blevet forringede i løbet af de seneste årtier. En kraftig stigning i stof- og alkoholmisbrug, som nu er alt for udbredt blandt unge, har medført øget kriminalitet i skoler, byer og lande. Statistikkerne viser, at udbredelsen af stoffer og en kraftig stigning i vold går hånd i hånd.

Ærlighed, anstændighed og selvrespekt bliver dagligt kritiseret eller hånet fra mange sider. Vores unge udsættes for gruppepres gennem kontakt med mennesker, der har en dårlig indflydelse på dem, og som profiterer på destruktive aktiviteter og nedgørelse af andre uden dømmekraft eller skrupler.

Som vi alle ved, er vold ikke kun noget, man kun finder i mørke gyder, baggårde og andre skumle steder. Vold eller slagsmål i klasseværelser, skolens kantine, spisesal eller selv legeplads er alt for udbredt.

Vi er opsat på at ændre dette billede ved at bruge Vejen til lykke – en vejledning til et bedre liv baseret på sund fornuft, der er blevet omdelt til ca. 100 millioner mennesker på 97 sprog.

Vejen til lykke, der først blev indført i skolerne for 30 år siden, er møntet på at hjælpe dem, der er vores fremtid: de unge. For det er sandt, at du som lærer har muligheden for at skabe denne ændring.

Vejen til lykke er hverken religiøs eller fyldt med fordomme. Den er blevet vel modtaget af skolebørn, lærere, pædagoger, skoleledere, professorer, guvernører, borgmestre, læger, sygeplejersker, advokater og præster, der selv har brugt levereglerne i bogen og således hjulpet andre til at føre et anstændigt, ærligt og lykkeligere liv.

Vejen til lykke-idématerialet for lærere
Nu er de mange års erfaring i brugen af Vejen til lykke og programmer i skolerne og blandt eleverne blevet brugt til at skabe et utroligt effektivt redskab for lærere, der viser vejen til et mindre farligt og lykkeligere liv: Vejen til lykke undervisningspakken.

Disse pakker tilbydes GRATIS til lærere, undervisere, ungdomscentre o.lign., så de kan bruges til at stoppe det moralske forfald i samfundet. Da det har effektive strategier og praktiske værktøjer, er det klart til brug i klasseværelser og forskellige grupper.

Du kan gøre en forskel ved at bruge Vejen til lykke i din skole og dit lokalsamfund. Vi står klar til at hjælpe dig. Begynd i dag.

Klik her for at bestille din gratis Vejen til lykke undervisningspakke >>