PROGRAM FOR KRIMINALFORSORG OG FÆNGSELSVÆSEN

Genvind selvrespekten i voksne og unge

At nedbringe kriminalitet og tilbagefald er et stort problem på strafferetsområdet. Ved roden af kriminalitet og socialt forfald ligger et tab af de grundlæggende moralværdier, der skal til for at opretholde en ordentlig kultur.

Nu er der imidlertid et effektivt redskab til at påvirke negativ adfærd og genvinde respekt: Vejen til lykke, en moralkodeks, der udelukkende er baseret på sund fornuft for alle racer, trosretninger og kulturer. Der er blevet uddelt mere end 100 millioner eksemplarer på over 100 sprog i over 170 nationer.

Vejen til lykke hjælper personale i kriminalforsorgen og fængsler over hele verden til at hjælpe andre med at få en ny chance. I fængsler, ungdomsfængsler og kriminalpræventive programmer, har dette bemærkelsesværdige værktøj vist sig at være uvurderligt.

Tusindvis af lovovertrædere, der har været i kontakt med Vejen til lykke-bogen har noget bemærkelsesværdigt at sige: ”Jeg fik min selvrespekt tilbage.” Ikke-religiøs og velegnet til alle etniske grupper og trosretninger, giver den en indsat, de værktøjer han har brug for til at omdirigere sin tankegang og få orden på sit liv med tillid, respekt og ærlighed.

Hvis du arbejder inden for kriminalforsorg eller fængselsvæsen og er interesseret i at indføre Vejen til lykke-programmet i din institution eller facilitet, klik her for at finde ud af mere om Genvind selvrespekt undervisningspakken.

For at bestille din gratis Genvind selvrespekt undervisningspakken, klik her.