PROGRAM TIL POLITIET

Programmer til at mindske kriminalitet og forbedre samfundet

Budgetter for fængsler i USA er steget fra $11 milliarder til over $49 milliarder i de sidste 29 år. Der er mere end 2,3 millioner voksne i amerikanske fængsler og arrester – en for hver 100 mænd eller kvinder. USA har den største procent fængslede i hele verden – for hver 100,000 mennesker, sidder 758 i fængsel.

Stoffer, kriminalitet og vold trives kun i en kultur, der har mistet klare begreber om hvad der er rigtigt og forkert.

Bag alt dette ligger et tab af de grundlæggende moralværdier, der skal til for at opbygge og opretholde en anstændig kultur.

Ved at bruge Vejen til lykke til at forebygge, kan du skabe en positiv indvirkning på ungdommen og bidrage til at mindske kriminalitet og vold i dit lokalsamfund.

Da Vejen til lykke hverken er religiøs eller politisk af natur, kan den anvendes både i skole og hjem, på virksomheder og i fængsler.

Vejen til lykke har vist resultater med hensyn til at reducere kriminalitet og lede unge og voksne lovovertrædere på rette vej. Den er blevet brugt til at hjælpe den kriminalpræventive indsats i samfundet og er blevet brugt i uddannelsen af politi og fængselspersonale.

Her er metoder til effektivt at håndtere manglende moralværdier og reducere kriminalitet i dit lokalsamfund.

  1. Uddel Vejen til lykke-hæfter eller Vejen til lykke-filmen til lovovertrædere og få dem tilbage på rette spor.  Bestil ved at klikke her.
  2. Få politibetjente til at give hæftet til medlemmer af lokalsamfundet i almindelighed samt til forældregrupper, der støtter unge (som for eksempel ”Natteravnene” og ”Fædregruppen”).
  3. Udlevér eksemplarer af hæftet til dine betjente, og tilskynd dem til at læse den og bruge den i deres arbejde med lokalbefolkningen.
  4. Vejen til lykke public service-meddelelser vist til ungdomsgrupper, i skoler, på efterskoler og forvaringsanstalter, og få dem til at bruge Vejen til lykke-bogen i deres vejledning og undervisningsprogrammer.
  5. Vejen til lykke i brug i forældreklasser, anger management programmer, kurser i konfliktløsning og bandeforebyggende arbejde.
  6. Forsyn tilsynsværger med eksemplarer af Vejen til lykke til prøveløsladte og deres familier.
  7. Få eksemplarer af bogen uddelt til de indsatte i lokale fængsler og unge i behandlingshjem.
  8. Genoptryk Vejen til lykke (tilladelse kan fås ved at kontakte os) til din egen afdeling eller agentur.

BEGYND I DAG.

For gratis informationspakke plus eksemplar af Vejen til lykke-bogen og dvd der introducerer Vejen til lykke programmet, klik her.