HVAD ER VEJEN TIL LYKKE?

Det er den første moralkodeks, der udelukkende er baseret på sund fornuft, og siden den blev udgivet for første gang i 1981, har dens formål været at være med til at standse samfundets moralske forfald og gengive mennesket dets integritet samt tilliden til andre mennesker. Vejen til lykke holder rekorden i Guinness rekordbog som den mest oversatte ikke-religiøse bog i verden.

Skrevet af L. Ron Hubbard, fylder den det moralske vakuum i et mere og mere materialistisk samfund, og indeholder 21 fundamentale principper der leder en til et bedre liv.

Denne adfærdskodeks kan bruges af enhver, af enhver race, farve eller trosretning ved at genoprette de bånd, som forbinder menneskeheden.

Men bogens virkelige styrke bliver forstået når den bliver uddelt til andre, fra hånd til hånd. Da andres handlinger i udstrakt grad kan påvirke din egen tilværelse, forbedrer du din egen overlevelse, når du giver eksemplarer af Vejen til Lykke til venner, bekendte, ansatte og kunder. På denne måde hjælper du andre med at overleve bedre og få et bedre liv. De giver så eksemplarer til dem, de har indflydelse på i deres tilværelse, med en opfordring til dem om at behandle deres medmennesker med venlighed, medfølelse og respekt.

Og sådan breder det sig fra person til person, hvor det hjælper andre med at føre en bedre tilværelse.

Få en gratis informationspakke som omfatter et eksemplar af Vejen til lykkebogen og en dvd der introducerer Vejen til lykke programmet klik her.