Få dit eget omslagVejen til lykke med dit eget design

Alle personer påvirker andre – positivt eller negativt.

Uanset om man driver en virksomhed eller bare på det personlige plan, kan man påvirke andre. En af de uendelige måder at gøre det positivt på er med Vejen til lykke hæftet.

Budskabet i hæftet omfatter at dele det med andre. For at gøre dette endnu mere muligt, har Vejen til lykke stiftelsen top morderne design- og print faciliteter på sit hovedsæde i Glendale, Californien, til at producere hæfter med særligt designede omslag på 97 sprog til enkeltpersoner, grupper, kontorer eller firmaer, der ønsker at sprede det gode budskab i hæftet.

The Way to Happiness Foundation giver også mulighed for virksomheder, institutioner eller agenturer, at få genoptrykt hæfterne til at uddele store mængder af Vejen til lykke hæfter til skoler, samfund eller lande.

Ved at uddele Vejen til lykke personligt, vil roen brede sig som ringe i vandet.

Disse personaliserede hæfter sælges i bundter af tolv hæfter for $ 24.

Hjælp andre med Vejen til lykke Lad det gå videre!

Få hjælp til at designe dit særlige omslag
Download skabelon og design mit omslag
Genbestil tidligere designet udgave

Din Informationspakke

Udfyld denne formular og en repræsentant fra Vejen til lykke Stiftelsen vil kontakte dig for at hjælpe dig med oprettelsen af dit skrædersyet omslag. Du vil også modtage instruktioner på e-mail om hvordan du indsender skrædersyet illustrationer, logoer eller tekst.
Angiv venligst følgende oplysninger til Vejen til lykke Stiftelsen og download derefter en skabelon-fil til dit eget skrædersyet omslag.

Beskriv det skædersyet omslag du ønsker at skabe, herunder en beskrivelse af enhver tekst (på det sprog, du ønsker at modtage dit hæfte), kunst, logoer, osv.: