FORÆLDRE

At give tillid, ærlighed og anstændighed med Vejen til lykke

65 % af 13-17 årige siger, at der er ”virkelige meget” eller ”ret meget” snyderi i skolen. 30 % af elever i 6. til 10. klasse bliver udsat for mobning. 42 % af USA’s teenagere og yngre børn (10-17 års alderen) har været udsat for pornografi online.

Udover indflydelse inden for lokalsamfundet, bliver din familie og børn udsat for et massivt angreb af negative budskaber gennem media og underholdning, som alle truer med at underminere deres velbefindende. Begreber om praktisk moral og korrekt opførsel bliver for sjældent lært til vores unge, og lader dem sejle i deres egen sø uden et moralsk kompas.

Giv jeres børn et moralsk kompas til deres rejse gennem livet

Vejen til lykke er et effektivt redskab til at bekæmpe de negative indflydelser og genvinde tillid, ærlighed og anstændighed i dine omgivelser. En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft kan give dine børn det kompas, de behøver for at kunne leve i harmoni med hinanden, og få et moralsk fundament de kan bruge resten af deres liv. Hvor som helst bogen er blevet brugt, har forældre berettet om markante forbedringer i deres børns adfærd, holdning og medvirken.

Resultatet er et mere positivt miljø i hjemmet og et mere trygt lokalsamfund.

Som der står skrevet i Vejen til lykke: ”Det står i din magt at vise vejen til et mindre farligt og lykkeligere liv.”

Hvordan du kommer i gang

Her er nogle måder hvor du med det samme kan begynde at bibringe værdier og skabe et bedre miljø i hjemmet, et bedre lokalsamfund og en bedre verden.

  • Giv Vejen til lykke-bogen eller Vejen til lykke-filmen til familiemedlemmer, venner, naboer – alle, der påvirker dit liv og bed dem om at læse bogen eller se filmen.  
  • Giv dem ekstra eksemplarer til at give videre til dem der påvirker deres liv.
  • Bestil eller download Vejen til lykke public service-meddelelser og vis dem til dine børn, familie, naboer, dine børns lærere, skoleforstandere, forældre-lærer forening og lokalsamfundsgrupper.
  • Henvis dine venner og forbindelser til denne hjemmeside for at se PSA’erne online.
  • Bestil de illustrerede plakater til din familie fra denne hjemmeside. Det hjælper med at gøre Vejen til lykke budskabet synligt.

Skab din egen version af Vejen til lykke til din familie som gave eller som et hæfte til at dele ud.

Du kan bestille din personlige version ved at klikke her eller ved at kontakte os på 1-800-255-7906 eller 1-818-254-0600.