PROGRAM FOR FORRETNINGSVERDENEN

Genvind tillid og ærlighed på arbejdspladsen

Det samfund vi lever i, er plaget af moralsk forfald og stigende kriminalitet. Vi mærker følgerne af dette hver eneste dag. Tyveri begået af ansatte er årsag til en tredjedel af alle konkurser og koster arbejdsgiverne $1 milliard om året. Forsikringssvindel løber op i over 80 milliarder dollars årligt fra falske ulykker, tilskadekomster og sygdomme.

Adfærd som engang blev betragtet som uacceptabel, såsom at lyve, snyde og dække over fejl, er nu blevet ret almindeligt på arbejdspladser. Tilføj øget stofmisbrug, personlige konflikter, lav moral, fravær fra jobbet og personaleudskiftning, og der er ingen tvivl om, at denne krise har brug for en effektiv løsning.

Bag alt dette ligger et tab af de grundlæggende moralværdier, der skal til for at opbygge og opretholde et anstændigt miljø.

Noget der hjælper med at genvinde tillid og ærlighed er Vejen til lykke, en vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft. Denne ikke-religiøse publikation med sine 21 centrale leveregler vejleder en person i retning mod etiske valg, navnlig når de står over for svære beslutninger.

Brugt af virksomhedsledere, samfundsledere og pædagoger i mere end femogtyve år, har Vejen til lykke vist ubetinget succes til at ændre holdning, adfærd og evne til at løse problemer hos de ansatte.

Uanset om du er direktør, personalechef eller interesseret forretningsmand, kan dette program hjælpe dig med at påvirke andre på deres vej til ærlig og etiske valg og dermed øge produktiviteten og rentabiliteten af din virksomhed eller organisation.

For at bestille en gratis Vejen til lykke informationspakke for virksomheder, klik her>>

The Way to Happiness Foundation tilbyder dig også en omfattende pakke, du kan bruge til at genskabe fornuftige værdier på din arbejdsplads.

For at bestille din ”Værdier baseret på sund fornuft” undervisningspakke, klik her>>