REGERINGER

Gør positiv indvirkning på ungdommen og formindsk volden i samfundet

Lokale myndigheder bruger 100 milliarder dollars på strafferetlige anliggender. Der er over 2,3 millioner voksne i amerikanske fængsler eller arrester, eller én ud af hver 100 mænd eller kvinder. Over 27.900 bander blev rapporteret som aktive i USA.

Når de politiske fløje kæmper for statslig kontrol – som i Thailand – hjælper uddelingen af Vejen til lykke til politi og andre embedsmænd med at få en opblussende konflikt til at falde til ro.
Ved roden af det hele er tab af grundlæggende moral og værdier, da stoffer, kriminalitet og vold kun trives i en kultur, der har mistet dets klare begreber om rigtigt og forkert. Hvor umuligt det end kan synes at ændre dette, findes der en gennemprøvet, økonomisk løsning. Det kræver uddannelse og et samfund der finder sammen for at gøre en reel forskel, med et effektivt svar der dækker alle etniske grupper og racer. Det er her, Vejen til lykke kommer ind i billedet.

Ved at bruge bogen, kan du skabe en positiv indvirkning på ungdommen og bidrage til at mindske kriminalitet og vold i dit lokalsamfund. Vejen til lykke programmet tilbyder en simpel tilgang til de centrale årsager til kriminalitet og socialt forfald.

Her er metoder til effektivt at håndtere manglende moralværdier og reducere kriminalitet i dit lokalsamfund:

  • Giv eksemplarer af bogen og vis Vejen til lykke filmen til skoler og ungdomsgrupper, medlemmer af samfundsgrupper og dem, der er involveret i uddannelse af lokalsamfundet og forebyggelse af kriminalitet. For at bestille bøger klik her.
  • Giv eksemplarer af bogen og filmen til politiet, og tilskynd dem til at læse den og bruge den i deres arbejde med lokalbefolkningen.
  • Giv eksemplarer af bogen til politi omkring og ved skoler til brug af elever, lærere og rådgivere.
  • Vejen til lykke public service-meddelelser vist til ungdomsgrupper, i skoler, på efterskoler og forvaringsanstalter, og få dem til at bruge Vejen til lykke-bogen i deres vejledning og undervisningsprogrammer. Bestil PSA’er og bøger.
  • Brug Vejen til lykke i opdragelsesklasser, anger management programmer, konfliktløsning og bande forebyggelse.
  • Forsyn tilsynsværger med eksemplarer af Vejen til lykke til prøveløsladte og deres familier.
  • Få eksemplarer af bogen uddelt til indsatte i lokale fængsler og unge i behandlingshjem.
  • Genoptryk Vejen til lykke med specialomslag tilpasset din by eller agentur. Klik her for at besøge vores online butik.

Eftersom en vigtig del af programmet omfatter at dele det med andre, kan du bestille dine eksemplarer af Vejen til lykke-bogen.

For en gratis informationspakke, herunder en dvd der introducerer Vejen til lykke programmet, klik her.