DONATIONER

Da en bog kun vil nå så langt, som den gives videre til andre, lægger frivillige grupper nu strategiske planer for at uddele Vejen til lykke til stadig fjernere egne.

Dine donationer vil blive brugt til at drive vores kampagner rundt om i verden. Kampagnerne omfatter skole-programmer, konkurrencer, udsendelser af vores public service-meddelelser på tv og uddeling af hæfter, film og andre materialer i krisetider og urolige områder.

Det er din støtte, der gør det muligt for os at hjælpe millioner af mennesker hvert år med budskabet fra Vejen til lykke, og dermed hjælpe dem til at leve lykkeligere liv og skabe et bedre samfund. Donationer er afgørende for vores evne til at nå ud til folk rundt omkring i verden.

Alle, der sponserer Vejen til lykke, modtager regelmæssige opdateringer med nyheder via e-mail og gennem Vejen til lykke-nyhedsbrevet, der bliver sendt ud fire gange om året. Således holdes du orienteret om, hvordan dine bidrag hjælper med at forbedre omgivelserne i urofyldte områder.

Hjælp til med at skabe en verden med ærlighed, anstændighed og pålidelighed.

Støt The Way to Happiness Foundation.

Ring til 1-800-255-7906 for at give en donation.

TAK FOR DIN STØTTE.