GRUPPER I KANSAS CITY HOLDER RALLY FOR FRED

KANSAS CITY, MISSOURI
26. marts 2022

Siden september 2020 har grupper i Kansas City mødtes for at fremme fred og enhed for et sikrere og mindre voldeligt samfund.

Omkring 160 biler, motorcykler, SUV’er, lastbiler og showbiler var lørdag den 26. marts stillet op langs Spring Valley Park Road ved 29th Street, til det sjette Kansas City United in Peace Ride and Rally ved Spring Valley Park i Kansas City, MO. Mangfoldigheden af peace rides og stævner viser alle, præcis hvordan det at forene sig i fred ser ud.

Ryttere står i kø for at køre peace ride langs Spring Valley Rd., 26. marts 2022.

Ryttere tog af sted kl. 14.15 for at køre gennem gaderne i den østlige del af Kansas City, idet de vinkede med United in Peace-flag. Folk med alle baggrunde, etniske baggrunde og religioner kørte sammen. Ved slutningen af turen samledes de i parken til et møde og underholdning. Talerne delte deres synspunkter om vigtigheden af at mødes for at hjælpe hinanden og opbygge et stærkere og mere trygt samfund for alle.

United in Peace Ride and Rally er altid en gratis event, hvor lokalsamfundet kan mødes og dele det fælles ønske om at bringe mere fred og lykke til Kansas City.

”United in Peace Rides bliver en voksende bevægelse for at fremme enhed og fred,” sagde en frivillig fra Vejen til lykke. ”Som et fællesskab må vi nå og hjælpe andre med at finde en bedre måde for dem selv, deres familier og deres nabolag.”

United in Peace Foundation bruger Vejen til lykke, moralkodeksen baseret på sund fornuft skrevet af humanisten L. Ron Hubbard til at fremme forandring og vise vejen til et bedre og mere fredeligt liv.

Den sjette Kansas City United in Peace Ride, der blev afholdt lørdag den 26. marts 2022, forener forskellige lokalsamfund til at skride til handling for at reducere antal mord.

Lørdagens peace ride havde det højeste antal deltagere til dato og bød på en ny konferencier – en lokal præst, der er en velkendt aktivist i Kansas City, radiovært og musiker. Han prædikede ikke kun om at stoppe volden, han sang også om den og optrådte med ”I Am the Voice”. Hans støtte og ekspertise bragte underholdningen til et helt nyt niveau.

Som ved hver tidligere peace ride kom lokale kunstnere for at underholde og inspirere. Blandt de nye grupper, der sluttede sig til denne peace ride, var Mothers United, en gruppe der støtter familier til mordofre.

Brandvæsenet kom og distribuerede oplysninger om gratis branddetektorer og tog sig tid til at snakke med rytterne.

Følg med i hvornår den næste United in Peace Ride vil blive afholdt i Kansas City, følg United in Peace KC Facebook på www.facebook.com/UnitedinPeaceKC.