NYHEDERREHABILITERER VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK FINDER SIN SKØNHED IGEN MED VEJEN TIL LYKKE

Den Dominikanske Republiks Vejen til lykke-afdeling leverer seminarer over hele landet til alle niveauer af samfundet.
Vejen til lykke-holdet i Den Dominikanske Republik når ud over samfundet med de 21 leveregler og reducerer voldskriminalitet i dette maleriske caribiske land.

Hvis du ønsker at have et lykkeligt samfund, kan du ikke negligere manglen på en moralkodeks,” siger Diana Pedroni, leder af Den Dominikanske Republiks Vejen til lykke-afdeling. Mens den er et populært turistmål pga. sine postkort-perfekte strande, sin kultur, sin musik og sine varme mennesker, er nationen også genstand for mere end 2.000 voldelige dødsfald om året. ”Jeg har set fællesnævneren,” bemærkede Pedroni. ”Ødelagte familier, der skabte kriminalitet, og så et samfund, der gik ned i stedet for op.” Mens hun ledte efter løsninger, fandt hun Vejen til lykke og slog sig snart sammen med Bienvenido Flores, lederen af National Prevention and Citizen Security (landets organisation til forebyggelse og borgernes sikkerhed).

”Den Dominikanske Republik har gennem forskellige statslige programmer prøvet hårdt på at reducere drabsstatistikken væsentligt. I Vejen til lykke fandt jeg de leveregler, som definerer, hvordan en person kan få en stærk moral,” sagde Flores.

Pedroni og Flores blev et ustoppeligt team. Efter et møde med den nordøstlige regions politichef afholdt de et seminar for hans politibetjente, som så uddelte hæftet i en forstad til byen Moca. I første omgang var beboerne nervøse over politiets tilstedeværelse, men efterhånden som hæfterne blev spredt, blev interessen også større. Så Pedroni og Flores afholdt et seminar for det lokalsamfund. Mens tingene så bedre ud i Moca, blev situationen på resten af øen bare værre. Pedroni holdt et seminar for de indsatte i La Isleta-fængslet. Så, for at nå ud til hele øen uddannede holdet ”multiplikatorer”, der gik fra by til by og leverede seminarer til alle segmenter – fra virksomheder til rehabiliteringscentre og universiteter, og de nåede ud til 250.000 mennesker. Dernæst samarbejdede de med myndighederne i provinsen Espaillat om at holde seminarer for hele regionen. Og så uddannede de kadetterne fra militærakademiet. Med så stor interesse og så mange afholdte seminarer i hele landet blev der etableret en officiel Vejen til lykke-stiftelse. Snart sluttede folk over hele landet sig til stiftelsen, og der var uddeling af hæfter overalt fra den gamle by i Santo Domingo til Boca Chica Beach samt på Merengue-festivalen m.m., og til sidst nåede man ud til 2,2 millioner med Vejen til lykke. Hvad, der fulgte, var et fald på 21 % i den voldelige kriminalitet, hvilket fik guvernøren for provinsen Espaillat til at sige: ”Det er essensen af Vejen til lykke at genvinde, hvad samfundet har tabt.”

Se den fulde historie på da.Scientology.tv/DPedroni.TAGER AFFÆRE
Skab dit eget skræddersyede hæfteomslag

Enkeltpersoner, virksomheder og almennyttige organisationer har skabt personlige omslag, og det kan du også.

Som den første moralkodeks baseret på sund fornuft giver Vejen til lykke et effektivt og enkelt redskab til at forbedre dit eget lokalsamfund.

Budskabet og levereglerne i hæftet var beregnet på at skulle deles. Siden med titlen ”Hvorfor jeg gav dig denne bog,” siger: ”Din overlevelse er vigtig for mig.”

Enkeltpersoner, firmaer, almennyttige foreninger, politi og myndigheder har taget dette budskab til sig og har gjort Vejen til lykke til deres egen. De gør det ved at skabe personlige omslag til hæfterne, som kommunikerer deres enestående rolle i at skabe en bedre verden – et mål de 21 leveregler vil hjælpe med til at opnå.

De bruger så hæfterne med deres medlemmer, medarbejdere, ansatte og de mennesker, de når ud til i deres arbejde, for at styrke moralske værdier i alle områder af samfundet.

Du kan gøre det samme ved at samle dine idéer til et personligt omslag og derefter kontakte The Way to Happiness Foundation International på info@twth.org.GENOPRET TILLID OG ÆRLIGHED

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse arbejder på at vende samfundets moralske forfald gennem genoprettelse af tillid og ærlighed ved at få så mange som muligt til at læse og bruge de 21 leveregler. Bidrag bruges til trykning og distribution af Vejen til lykke-hæfter og de øvrige undervisningsmaterialer.