AT STARTE DET NYE ÅR PÅ DET RETTE SPOR

INTERNATIONAL
31. december 2021

For at starte det nye år på det rette spor vil Vejen til lykke, en vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft, ikke bare hjælpe dig med at holde fast ved dine forsæt, men bane vejen til et mere anstændigt og lykkeligere liv gennem dens 21 leveregler.

En undersøgelse fra 2021 afslører en forbløffende statistik: Næsten 50 procent af de mennesker, der har forhold, indrømmede, at de havde været deres partner utro, hvilket resulterede i 1,5 millioner mennesker, der hvert år blev skilt og gav USA verdens tredjehøjeste skilsmisserate.

Men utroskab er kun ét offer for moralsk forfald. Mere end 3.300 indbrud finder sted i USA hver dag. Og endnu grellere døde over 100.000 amerikanere af en overdosis i løbet af de 12 måneder, der gik forud for april 2021.

Frivillige og samfundsaktivister i Portland øger bevidstheden om leveregel 8, ”Begå ikke drab”, fra Vejen til lykke.

Selvom man kunne tro, at ”det aldrig ville falde en ind”, at man ”aldrig ville være sin anden halvdel utro” eller ”prøve stoffer”, så kan omgivelserne hurtigt føre en til en umoralsk livsstil.

For at starte det nye år på det rette spor vil Vejen til lykke, en vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft, ikke bare hjælpe dig med at holde fast ved dine forsæt, men bane vejen til et mere anstændigt og lykkeligere liv gennem dens 21 leveregler.

Hvad er de?

  1. Pas på dig selv. Få pleje, når du er syg. Hold din krop ren. Pas på dine tænder. Spis rigtigt. Sørg for hvile. Det er enkle trin til at sikre en sund livsstil.

  2. Vær mådeholden. Tag ikke skadelige stoffer, og drik ikke for meget. At gøre det ødelægger dig fysisk, bringer dig mentalt ned og åbner døren for ulykker og problemer. I stedet kan du bruge løs af aktiviteter, der er sikre, og som du nyder.

  3. Vær ikke promiskuøs. Øjeblikkets impuls kan blive til en livstid med sorg. Skab i stedet et trofast, stabilt, sjovt og lykkeligt forhold til din anden halvdel.

  4. Vær kærlig og hjælpsom mod børn. At opdrage et barn i dagens samfund er ikke en let opgave. Børn har brug for kærlighed og hjælp for at overleve.

  5. Ær og hjælp dine forældre. Selvom det kan være svært at forstå sine forældre, er de de eneste, man har. Hjælp dem med deres behov og respektér dem.

  6. Sæt et godt eksempel. Du kan påvirke andre på en god eller dårlig måde. Påvirk dem positivt ved at sætte et godt eksempel.

  7. Bestræb dig på at leve i sandhed. Synes du om, at andre lyver for dig? Sandsynligvis ikke. At lyve fører til fejl og kaos. Fortæl sandheden, og giv den korrekte information.

  8. Begå ikke drab. Vejen til lykke rummer ikke drab, eller at dine venner, din familie eller du selv bliver dræbt. Tilslut dig ethvert effektivt program, der håndterer denne trussel mod mennesket.

  9. Gør ikke noget ulovligt. Når man gør noget ulovligt, småt eller stort, udsætter man sig selv for fare og svækker sit forsvar. Det er let simpelthen at følge gruppens regler og skikke.

  10. Støt et styre, der er skabt for og arbejder for hele folket. Hvor en regering arbejder for hele sit folk, burde man støtte den til det yderste.

  11. Skad ikke en person af god vilje. Beskyt og støt mennesker af god vilje, da de er samfundets støtter.

    Frivillige fra Vejen til lykke i Los Angeles sætter et godt eksempel ved at anvende leveregel 12, ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre”, fra Vejen til lykke.
  12. Beskyt dine omgivelser, og gør dem bedre. For at opnå lykke og høj moral skal man være i stand til at fungere i behagelige omgivelser. Vær velsoigneret, tag vare på dit eget område og planeten.

  13. Lad være med at stjæle. Hvis man ikke respekterer retten til at eje ting, risikerer man selv at miste sine ting og sin ejendom. Opnå værdigenstande ved hjælp af ærlige midler.

  14. Vær værdig til tillid. Hvis du giver dit ord, så hold dig til det. Hvis du siger, at du vil gøre noget, så gør det. Vær en pålidelig person, som folk kan regne med.

  15. Opfyld dine forpligtigelser. Finansielle, moralske eller sociale forpligtigelser kan være en byrde for en masse mennesker. Hvis du ender i en sådan situation, bør du ikke påtage dig flere forpligtelser, men i stedet opfylde den ene efter den anden.

  16. Vær flittig. Nogle mennesker tror, at arbejde er årsagen til deres vanskeligheder. Men få er mere ulykkelige end dem, som har et formålsløst, ledigt og kedeligt liv. Høj moral opstår gennem resultater.

  17. Vær kompetent. Se. Lær. Øv dig. Din overlevelse såvel som andres afhænger af din kompetence og andres kompetence.

  18. Respektér andres religiøse overbevisning. Fortiden er fyldt med krige, mord og forbrydelser, der er blevet drevet af religiøs intolerance. Vær tolerant over for andres religioner, og skab fredelige omgivelser.

  19. Prøv på ikke at gøre ting mod andre, som du ikke ville bryde dig om, at de gjorde mod dig. Man kan ikke opnå lykke og overlevelse ved at begå skadelige handlinger mod andre.

  20. Prøv at behandle andre, som du ønsker, de skal behandle dig. Dette har altid været kendt som Den Gyldne Regel.

  21. Sørg for at blomstre og have fremgang. Har du nogensinde været i nærheden af folk, der prøvede på at knuse dig? Måden at overvinde dem er at blomstre og have fremgang.

Vejen til lykke er for alle og fører til en mere anstændig og moralsk livsstil.

Disse 21 leveregler er enkle og lette at følge. Start det nye år på den rigtige vej ved at anvende en af dem hver dag, indtil du kan følge dem alle.

Få dit eget eksemplar af Vejen til lykkewww.vejentillykke.org/bestilling, og begynd din egen rejse til lykke nu.

The Way to Happiness Foundation International er en verdslig, velgørende organisation, der er koordineret af Association for Better Living and Education International (ABLE), en organisation, der er engageret i at løse de største samfundsproblemer med stoffer, kriminalitet, analfabetisme og umoral. Scientology Kirken og dens medlemmer sponserer stolt ABLE og alle dens sociale forbedringsgrupper.