DETALJER OM GENOPRETTELSE AF SELVRESPEKT-UNDERVISNINGSPAKKEN

Vejen til lykke Genoprettelse af selvrespekt-programmet giver branchefolk inden for fængselsvæsnet og kriminalforsorgen effektive værktøjer, de kan bruge til at genskabe tillid, respekt og ærlighed hos dem der er i fængsel.

I hænderne på folk som dig selv, ude ved frontlinjerne, der arbejder for at ændre enkeltpersoner til det bedre, kan du nu få disse ændringer til at ske.

GENOPRETTELSE AF SELVRESPEKT-UNDERVISNINGSPAKKEN INDEHOLDER:

Vejen til lykke-film, en 2-timers spillefilm med 23 afsnit, der dækker hvert princip i Vejen til lykke med illustrationer og levende billeder. Filmen underviser effektivitet og let og får således disse leveregler forstået af enhver.
En slagkraftig læseplan, der er sammensat med både Vejen til lykke public service-meddelelser og praktiske aktiviteter, som eleverne kan deltage i.
Vejen til lykke-hæfter til dine deltagere. To bundter med 12 hæfter er vedlagt. Hvis din klasse har mere end 24 elever, kan du bestille op til to ekstra bundter gratis.
• Redskaber til at lette forståelsen. Lærervejledningen indeholder en komplet ordliste til at hjælpe eleverne med at forstå ordene, der bliver brugt.
• Positive indlæringsmetoder. Lægger vægt på at få eleverne til at observere og nå til deres egne konklusioner.
• Måleredskaber. Hjælper dig med at følge elevernes fremskridt og deres ændringer i holdning og handling.

Med Vejen til lykke Genoprettelse af selvrespekt undervisningspakken, kan du tage dette afprøvede program med til din egen institution eller organisation GRATIS.

Hvis du arbejder inden for fængselsvæsnet eller kriminalforsorgen, klik her for at forudbestille din gratis Genoprettelse af selvrespekt undervisningspakke.